Hoe sluit je je aan bij Amical?

Er zijn 3 manieren om je aan te sluiten bij Amical :

  • Je vult het formulier in op onze website.
  • Je sluit je aan op onze faceboekgroep.
  • Je stuurt een mailtje naar onze voorzitter Geert Janssens : geert@amical.be


Je  ontvangt dan gratis gedurende maximaal 3 maanden de wekelijkse mailings met komende activiteiten en je maakt deel uit van onze facebookgroep indien gewenst. Je mag heel de periode deelnemen aan de activiteiten en zo zelf uitmaken of Amical iets voor jou is.

Daarna beslis je of je lid wordt.

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

€30 per jaar.

Vanaf het moment dat we je lidgeld ontvangen hebben, ben je lid voor een jaar. Bovendien ben je vanaf dan verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen.

Hoe word ik opnieuw lid van Amical?

  • Ben je er al een poosje niet meer bijgeweest?
  • Wil je terug lid worden?
  • Heb je al eerder een aanvraag gedaan maar nog geen lid geworden?


Dan kan je lid worden door €30 over te schrijven op onze rekening IBAN : BE57 9796 2036 6535 (BIC : ARSP BE 22) met de vermelding 'Jaarlijks lidgeld'. Dit geldt enkel voor reeds eerder geregistreerde personen.

Vragen?

Stuur een mailtje naar onze voorzitter Geert (geert@amical.be) of naar het algemeen mailadres info@amical.be.

En wat verwachten we van jou?

We nodigen jou uit om er iets van te maken, want een vereniging staat en valt met de inbreng en samenwerking van haar leden! Een goede babbel, een luisterend oor, respect, een voorstel voor een activiteit, ...

Gezien het programma door onze leden zelf wordt samengesteld, verwelkomen we alle ideeën en voorstellen. Je mag deze steeds zelf op onze facebookgroep plaatsen, of je vraagt iemand van het bestuur om dit te doen!